lunedì 31 gennaio 2022

Butlletí de febrer dels Bancs del Temps

 

                                                     Butlletí núm. 130 Febrer 2022

 

Ha mort Edgar Cahn, creador dels Bancs del Temps als EUA
El passat 23 de gener va morir el Sr. Edgar Cahn, el creador dels Bancs del Temps als EUA i impulsor del moviment a tot el món. Veritable ànima d'aquesta institució, va dedicar la seva vida a promoure els valors de la solidaritat a través dels intercanvis de temps.

Edgar Cahn i l'Associació Salut i Família van mantenir relacions estretes i fructíferes durant més de vint anys, van propiciar seminaris sobre els Bancs del Temps a Barcelona i Jornades Internacionals a Madrid així com la participació de l'Associació Salut i Família en les Jornades de Bancs del Temps dels EUA a Toronto (2004) i a la Universitat de Brown, Rode Island (2011). El millor homenatge que podem rendir a Edgar Cahn és fer accessible una de les seves publicacions fonamentals traduïda al castellà per la Directora de l'Associació Salut i Família. Punxar aquí
 

 

Vídeo de l'emissió en directe de la Jornada Internacional dels Bancs del Temps en format mixt (presencial i per zoom) que es va celebrar a Premià de Mar el 10 de desembre del 2021.

 

VÍDEO DELS BANCS DEL TEMPS
La Xarxa dels Bancs de Temps de l'Associació Salut i Família ha editat un vídeo on es reconeix i visibilitza la tasca comunitària dels Bancs del Temps, especialment en els moments més difícils de la pandèmia. Amb el suport de Banc del Temps de Sant Cugat de Vallès i la Diputació de Barcelona
Vídeo amb subtítols en anglès
Vídeo editat per Roger Lapuente

 

BANC DEL TEMPS DE SANTS

 

El Banc del Temps de Sants recupera el vídeo del TeleNotícies de TV3
El Banc del Temps de Sants difon l'entrevista que es va emetre el 2 de gener del 2017 en què expliquen el funcionament d'un Banc del Temps.

 

XARXA D'INTERCANVI CASTELLDEFELS (BARCELONA)

 

 

BANC DEL TEMPS DE SANTA MARGARIDA I ELS MONJOS  (BARCELONA)

 

 

BANC DEL TEMPS DE SANT CELONI (BARCELONA)

 

 

 

BANC DEL TEMPS DE VIC (BARCELONA)

 

 

BANC DEL TEMPS PONT DEL DIMONI (GIRONA)

 

 

BANC DEL TEMPS LLORET DE MAR (GIRONA)

 

 

BANC DEL TEMPS DE BREDA (GIRONA)

 

 

ASSOCIACIÓ PEL DESENVOLUPAMENT DELS BANCS DEL TEMPS

 

 

BANC DEL TEMPS DE MÀLAGA

 

 

BANCO DEL TIEMPO DE RIVAS (MADRID)

 

 

INTERNACIONAL

 

BANCO DE TEMPO FEIRA (PORTUGAL)

 

 

BANCA DI TIEMPO ROSSIGLIONE (ITÀLIA)

 

El Banc del Temps de Rossiglione ha celebrat una sessió del club de lectura; en aquest cas el tema proposat va ser Àfrica

 

BANCA DI TEMPO CATANIA (ITÀLIA)

 

 

FUNDACIÓ ESQUEL (EQUADOR)

 

 

 

BANC DEL TEMPS LA UNIÓN (XILE)

 

 

Intercanvi de gots per verdures de l'horta #trueque #soberaniaalimentaria #reciclaje

 

BANC DEL TEMPS TOLUCA (MÈXICO)

 

 

El representant del Banc del Temps de Toluca (Mèxic) s'ha reunit amb la titular de la Secretaria del Treball del Govern de l'Estat de Mèxic la Dra. Martha Hilda González Calderón per parlar sobre el Banc del Temps que té la finalitat de generar xarxes de suport amb intercanvi de serveis entre les i els toluqueños.

 

BEIJING (XINA)

 

Beijing prepara un Banc del Temps a fi de millorar l'atenció de la gent gran per part de serveis voluntaris

 

Beijing està desenvolupant un sistema en què els voluntaris poden acumular crèdits per ajudar els ancians i utilitzar-los més endavant a la vida per obtenir serveis per a ells mateixos. L'1 de juny, la ciutat llançarà un sistema que espera fomenti i rastregi els serveis de voluntaris a través de la plataforma de xarxes socials WeChat. Els serveis per a la gent gran van des de l'assistència física fins al confort emocional, i també inclouen recreació, educació, companyia de viatge, coneixements de salut, assistència legal, assessoria financera i informàtica.

 

 

PROJECTE SUBVENCIONAT PER:
 

 

 

 

 

Copyright © 2022 Associació